Kąpiel w ubraniu - irl
- 
				Water #7
Re: Kąpiel w ubraniu - irl
Tobiasz musisz wpaść jak taki ciekawy jesteś więcej akcji jest po za kamerą więc bliżej terminu się zgadamy  

- 
				Water #7
Siema robicie jeszcze jakieś kąpiele no na dworze za zimno chyba że ktoś morsuje w ubraniach no ale w domu robicie jakieś kąpiele w ciuchach? pochwalicie się?  

Siema. Mam 28 lat i kąpię się w ubraniu bardzo często. Najbardziej lubię na formalnie w garniturze. Wchodzę wtedy do wanny pełnej wody i piany w spodniach z kantem, marynarce, koszuli na spinki, krawacie, czarnych butach wizytowych, czarnych długich skarpetkach i bokserkach czarnych albo białych.Mega uczucie. Parę razy przed zanurzenie zdarzyło mi się posikać w taki zestaw albo wysmarować pianką do golenia. O dziwo po takiej kąpieli garniak szybko schnie. Niekiedy lubię też kąpać się na sportowo i mam wtedy na sobie bluzę, spodenki, bokserki i koniecznie sneakersy i białe sportowe skarpetki. Chętnie wykąpałbym się z kimś w podobnych strojach.

- 
				henryk5604
a skąd jesteś, ja też lubię podobnie , w wannie  pod prysznicem, w czasie deszczu, po kałużach

Opolskie, okolice Opola. W plenerze się jeszcze nie kąpałem. Dzisiaj np brałem prysznic w jeansach, t-shirtcie, kurtce, białych bokserkach, butach Nike i białych skarpetkach też Nike, było super.

- 
				henryk5604
- 
				Water #7
Etty siema witaj na grupie  wpadasz na lany poniedziałek do Gospody do Łodzisk?
 wpadasz na lany poniedziałek do Gospody do Łodzisk?