Kąpiel w ubraniu - irl
- 
				djparalaxer
Re: Kąpiel w ubraniu - irl
15 lipca - piana party w Narragnset Łódź.
Ja będę obowiązkowo. Wbijajcie.

Ja będę obowiązkowo. Wbijajcie.
- 
				Water #7
Piana to nie to samo co woda  Ktoś jedzie na to? czy może leci ktoś nad jeziorko?
 Ktoś jedzie na to? czy może leci ktoś nad jeziorko?

Ktoś jedzie na to? czy może leci ktoś nad jeziorko?
 Ktoś jedzie na to? czy może leci ktoś nad jeziorko?- 
				Water #7
Ej a po za tym ktoś z was nagrywa filmiki na youtube o kąpieli w ubraniach?

- 
				djparalaxer
Ja filmików nie nagrywam. Wolę rejestrować wspomnienia w umyśle.

- 
				djparalaxer
Żałujcie, że nie przyjechaliście na tą pianę party  Zapewniam Was piana moczy tak samo jak woda, tylko proces jest wolniejszy. Miejscami wysokość piany sięgała do 2,5 metra i pompowana była z armatek przez ponad 4 godziny. Potem zamieniła się w wodę i mieliśmy wetlook party
Zapewniam Was piana moczy tak samo jak woda, tylko proces jest wolniejszy. Miejscami wysokość piany sięgała do 2,5 metra i pompowana była z armatek przez ponad 4 godziny. Potem zamieniła się w wodę i mieliśmy wetlook party  Dodatkowo nie trzeba było chodzić do WC tylko bez rozpinania spodni wysiusiać się w pianie
 Dodatkowo nie trzeba było chodzić do WC tylko bez rozpinania spodni wysiusiać się w pianie  Dziewczyny też dopisały, było w kogo wmasować piankę. To najlepsze publiczne moczenie na jakim do tej pory byłem. W sierpniu też jadę.!!!
 Dziewczyny też dopisały, było w kogo wmasować piankę. To najlepsze publiczne moczenie na jakim do tej pory byłem. W sierpniu też jadę.!!!

Kurcze szukałem takiej imprezy gdzies w lubelskim, ale niestety jak na lekarstwo. Do Łodzi specjalnie nie chce mi sie jechać.. a kojarzysz czy może gdzies w okolicach Warszawy może takie impry się odbywają?

- 
				Water #7
djparalaxer co miałeś ubrane nas sobie? a w sierpniu kiedy i daj namiary na to?

- 
				djparalaxer
Wiem, że w Energy 2000 jest też piana party, ale to chyba jeszcze dalej niż Łódź.
W sobotę było 35 st. w cienu więc byłem na letniaka. Miałem białe tenisówki i skarpetki w których już po 15 min zaczęło chlupać.
Następnym razem biorę długie dżinsy, bluzę z kapturem i bardziej napełniam pęcherz.

W sobotę było 35 st. w cienu więc byłem na letniaka. Miałem białe tenisówki i skarpetki w których już po 15 min zaczęło chlupać.
Następnym razem biorę długie dżinsy, bluzę z kapturem i bardziej napełniam pęcherz.
- 
				Water #7
Świetny pomysł djparalaxer najlepiej w jeansach i bluzy i buty to trzeba się tam spotkać 

- 
				djparalaxer
W sierpniu piana będzie 2 razy 05 i 26.
Club Narraganset Łódź. Przyjany LGBT, a więc cudaków nie brakuje, ale wszyscy grzeczni.
W lany poniedziałek przyjadę do Was do Gospody pod Jemiołami, myślę że też będzie extra, a tymczasem spotkajmy się na pianie.

Club Narraganset Łódź. Przyjany LGBT, a więc cudaków nie brakuje, ale wszyscy grzeczni.
W lany poniedziałek przyjadę do Was do Gospody pod Jemiołami, myślę że też będzie extra, a tymczasem spotkajmy się na pianie.