Kąpiel w ubraniu - irl
- 
				Water #7
Re: Kąpiel w ubraniu
Gdzie było zimno Tobiasz? Lany Poniedziałek udał się pogoda była super w Gospodzie pod Jemiołami pełno ludzi i wszyscy się bawili w śmigusa dyngusa jest filmik na youtube oby za rok też się udało 

- 
				djparalaxer
Nie wiedziałem, że w Gospodzie pod Jemiołami w lany poniedziałek jest taka tradycja. Nie miałbym takich oporów żeby jechać. Fajny filmik. Wszyscy świetnie się bawili, a i dziewczyny nie broniły się zbytnio przed zmoczeniem. Water byłeś?

- 
				Tobiasz
No nie,faktycznie byliście.Aż się wkurzyłem...Byłem przekonany że nic z tego w tym roku.Od kilku lat,nic tam się takiego nie działo. Water,to jest rodzinna impreza? Znajomi? Nie ma problemu żeby się tam wbić?  Byłeś sam z tego forum?

- 
				djparalaxer
Tobiasz, a Ty daleko masz do tej Gospody? Bo ja to chyba z 250 km. Ale czego się nie robi dla tak wspaniałej zabawy.
A zanim do Wielkanocy to może wcześniej piana party? W zeszłym roku w wakacje organizowali też w Łodzi w klubie NARRAGANSET chyba ze 3 razy.
Ja w tym roku nie opuszczę, wbijajcie.

A zanim do Wielkanocy to może wcześniej piana party? W zeszłym roku w wakacje organizowali też w Łodzi w klubie NARRAGANSET chyba ze 3 razy.
Ja w tym roku nie opuszczę, wbijajcie.
- 
				Water #7
Tobiasz wszyscy mogą tam wbijać do Gospody śmiało więc za rok wbijaj  Nic mi nie wiadomo czy ktoś z tej grupy był tam jeszcze
 Nic mi nie wiadomo czy ktoś z tej grupy był tam jeszcze  za rok też tam będzie impreaz więc wbijajcie
 za rok też tam będzie impreaz więc wbijajcie  djparalaxer piana party może się uda
 djparalaxer piana party może się uda 

Nic mi nie wiadomo czy ktoś z tej grupy był tam jeszcze
 Nic mi nie wiadomo czy ktoś z tej grupy był tam jeszcze  za rok też tam będzie impreaz więc wbijajcie
 za rok też tam będzie impreaz więc wbijajcie  djparalaxer piana party może się uda
 djparalaxer piana party może się uda 
- 
				Tobiasz
Djparalakser.. Ja to gospody mam blisko. W ostatnich latach nic tam się nie działo, więc wnioski były proste.Piana party..chetnie ale tak daleko.Poza tym,to tylko piana,nie jest chyba tak mokro jak we wodzie   . Zobaczymy..
. Zobaczymy..

. Zobaczymy..
. Zobaczymy..- 
				Tobiasz
Water,miałeś rację. Świetnie się bawiliscie.Szkoda mi..Tam wszyscy to byli goście?  Czy rodzina właścicieli?

- 
				Water #7
I goście i rodzina  Tobiasz spokojnie wszyscy tam mogą wbijać śmiało więc za rok tam wbijesz
 Tobiasz spokojnie wszyscy tam mogą wbijać śmiało więc za rok tam wbijesz  No właśnie piana aż tak nie da co woda
 No właśnie piana aż tak nie da co woda  może coś zorganizujemy własnego?
 może coś zorganizujemy własnego? 

Tobiasz spokojnie wszyscy tam mogą wbijać śmiało więc za rok tam wbijesz
 Tobiasz spokojnie wszyscy tam mogą wbijać śmiało więc za rok tam wbijesz  No właśnie piana aż tak nie da co woda
 No właśnie piana aż tak nie da co woda  może coś zorganizujemy własnego?
 może coś zorganizujemy własnego? 
- 
				Tobiasz
Byłoby super Zobaczymy,może jeszcze ktoś się odezwie. Dziewczyny gdzieś przepadły. .