Kąpiel w ubraniu - irl

Water #7

Re: Kąpiel w ubraniu

Post autor: Water #7 »

Widzę że tu już coraz mniej osób a szkoda nikt nawet nie jest chętny do kąpieli w ciuchach eh szkoda pisać :(
henryk5604

Post autor: henryk5604 »

temperatura robi swoje, kąpiel w ciuchach w wannie i pod prysznicem
Water #7

No też dobry pomysł ale raz możemy wszyscy razem w jeziorze? Ktoś jeszcze w tym roku chętny?
Awatar użytkownika
old_szmugglarz
Kontakt:

Post autor: old_szmugglarz »

W tym roku to już chyba tylko zostaje w domu pod prysznicem, ewentualnie w wannie😆
GG: 1324900
Mail: szmugglarz@gmail.com
Water #7

old_szmugglarz w jakich ciuchach kąpiel? :) i kto jest za tym że w lany poniedziałek zrobić kąpiel? :)
Tom91

Post autor: Tom91 »

Jestem jestem! Ja uwielbiam jeansy, adidasy, bluzę,ale też lubię formalnie, najczęściej koszula i spodnie z garnituru, ale też zdarzyło się w pełnym garniturze 😅 ale bardzo lubię jak dziewczyna kapie się w satynowym ubraniu, aczkolwiek te ostatnio już mniej modne, sukienki satynowe, żakiet satynowy to moje największe upodobania, lubię w wannie i prysznic, ale plener to jest pełen dreszczyk emocji! Ale też zdarzyło mi się kilka razy na basenie krytym, jak był nieczynny, też było mega!
Tom91

Post autor: Tom91 »

Jestem jestem, bardzo lubię jeansy, koszulkę i na to bluzę, ale najbardziej to formalnie... Spodnie z garnituru, koszula, zdarzyło mi się parę razy w garniturze! A względem dziewczyn to mam słabość do satyny, jakiejkolwiek satyny, spódniczki, bluzeczki, sukienki, suknie, zakiety 😜 ale ja przeważnie wanna/prysznic, ale plener to jest największy dreszczyk emocji! Ale miałem też okazję w krytym basenie i jaccuzi jak był basen zamknięty 😅
Water #7

To co panowie ktoś chętny na kąpiel w ciuchach w jeziorze? :O
Water #7

Oj coś słabo tu z kontaktem słabo piszecie do kąpieli też nie jesteś chętni szkoda :(
henryk5604

Post autor: henryk5604 »

gdyby nie było daleko to byłbym chętny
ODPOWIEDZ