Paweł jako pawelek
Paweł jako pawelek
Witam wszystkich. Znalazłem to forum w sumie przez przypadek a gdy zobaczyłem jakie osoby na nim przebywają, nie pozostało mi nic innego jak dołączyć. Myślę, że nie muszę się przedstawiać, ale dla tych, którzy dopiero tu zajrzą, napiszę dwa zdania powitalne.
Jestem "pawelek", lat 40+, ABDL to dla mnie chleb powszedni, w pieluszce siedzę od przeszło trzydziestu lat. Mam żonę i dzieci, więc jestem całkiem normalnym człowiekiem. Panty pissing to dziedzina, którą również się interesuję. Może się uda wprowadzić troszkę ożywienia z mojej strony? Tego nie wiem, wszystko zależy od Was. Manowar, napiszę jak zwykle: cieszę się, że mogę Cię tu zobaczyć, stary kumplu. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i chłopaków. Zarówno tych w pieluszkach jak i w mokrych majteczkach
Jestem "pawelek", lat 40+, ABDL to dla mnie chleb powszedni, w pieluszce siedzę od przeszło trzydziestu lat. Mam żonę i dzieci, więc jestem całkiem normalnym człowiekiem. Panty pissing to dziedzina, którą również się interesuję. Może się uda wprowadzić troszkę ożywienia z mojej strony? Tego nie wiem, wszystko zależy od Was. Manowar, napiszę jak zwykle: cieszę się, że mogę Cię tu zobaczyć, stary kumplu. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i chłopaków. Zarówno tych w pieluszkach jak i w mokrych majteczkach
Odp: Paweł jako pawelek
No nareszcie się odnalazłeś! Co tu dużo gadać - cieszę się że jesteś, razem tu namieszamy!!!
Ja się odnalazłem? Rzekłbym, że to Ty zaginąłeś niczym... Manowar w swoim stylu. Ja jestem cały czas - z tym, że nie na forum a w nieco innej formie mam kontakty ze starymi znajomymi. Cały czas trzymam rękę na pulsie. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałem o istnieniu tego miejsca. No cóż, jak to się mówi, lepiej później niż wcale. Ale nie ukrywam, że Twoja osoba mnie zachęciła do rejestracji.
Powiedz jeszcze że masz kontakt z Olą... No dobra, rozmarzyłem się.
No fakt, rozmarzyłeś się z Olą nie mam kontaktu ale z innymi z forum "siusiam.pl". Myślę, że mógłbym niektórym zaproponować udział w tym forum. Reklama dźwignią... wspólnych przyjaźni zwłaszcza w naszej społeczności. Przede wszystkim widzę, że administratorem forum jest kolega co szmugluje mokrością na lewo i prawo. Dużo dobrego słyszałem o koledze i to też dobrze rokuje na przyszłość
ściągaj kogo się da. No i pisz opa - chętnie poznam dalszy ciąg choćby żoneczki...
- old_szmugglarz
- Kontakt:
Witam na forum.
Mam nadzieję, że się rozgościsz w naszych skromnych progach.
Mam nadzieję, że się rozgościsz w naszych skromnych progach.
Dziękuję serdecznie za miłe przywitanie. Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się stworzyć ciekawe miejsce.
Cześć wujku! Cieszę się, że cię tu znalazłam. Teraz będę tu zaglądać i pisać i czytać. Nie słuchaj cioci Maji, wszyscy cię przecież lubią tylko ciocia Maya zawsze pisze o tobie źle, ja tego nie rozumiem, ale może dlatego bo ciocia zawsze dużo marudzi jak mój tata, ciągle coś źle, a to nieładnie a tamto jest głupie i tak ciągle, dziwne :-\
Cześć Kamilko, fajnie, ze się zarejestrowałaś ☺ No ja też nie rozumiem dlaczego ciotka Maya pisze o mnie tak źle, ale ja się tym nie martwię.
Akurat to, co o mnie sądzi - niewiele mnie interesuje, ona po prostu taka jest, że zawsze musi komuś robić przykrość. Wtedy może czuje się bardziej dowartościowana? Naprawdę nie znam przyczyny i sądzę, że nie warto zwracać na to uwagi. Baw się dobrze i pamiętaj, że jeśli ktoś będzie Cię próbował obrażać to jestem ja i Manowar.
Akurat to, co o mnie sądzi - niewiele mnie interesuje, ona po prostu taka jest, że zawsze musi komuś robić przykrość. Wtedy może czuje się bardziej dowartościowana? Naprawdę nie znam przyczyny i sądzę, że nie warto zwracać na to uwagi. Baw się dobrze i pamiętaj, że jeśli ktoś będzie Cię próbował obrażać to jestem ja i Manowar.