Prawda czy fałsz
Odp: Prawda czy fałsz
Hej, nie popadajmy w skrajności. I nie zapominajmy mirus o sarkazmach 😉 nie traktuj wszystkiego na serio ☺
Akurat pierwsze pytanie było na serio, bo ktoś mógłby zagrożenia nie widzieć. W odpowiedzi... no cóż, zmęczony już jestem ;P Poza tym w internecie ironia nie zawsze jest tak widoczna na pierwszy rzut oka.
Rozumiem, że znowu nie trafiłem z odpowiedziami? :-[
Rozumiem, że znowu nie trafiłem z odpowiedziami? :-[
Nie mogę napisać czy trafiłeś czy nie. Ale skoro nie mogę to znaczy, że jeszcze ktoś ma szansę więc... nie trafiłeś 

1. chodziłeś w pieluszkach bo lubisz ;D
2. to chyba prawda :
2. to chyba prawda :

Brawo Kamilka! Zgadła 😀
Chodziłem w krótkich spodenkach i pampersach przy dziewczynach. To było niesamowite uczucie. Najlepsze były te ukradkowe spojrzenia 😎
Dziewczyny miałem w życiu dwie. Z pierwszą chodziłem dwa lata, a druga jest moją żonką.
Kamilka, Twoja kolej na pytania!
Chodziłem w krótkich spodenkach i pampersach przy dziewczynach. To było niesamowite uczucie. Najlepsze były te ukradkowe spojrzenia 😎
Dziewczyny miałem w życiu dwie. Z pierwszą chodziłem dwa lata, a druga jest moją żonką.
Kamilka, Twoja kolej na pytania!
hurra, wygrałam 
to teraz ja zadam zagadki!
1. zrobiłam dzisiaj na spacerze siusiu a nie miałam pieluszki tylko białe majtki i zrobiłam tak dużo siku że całe majtki zrobiły się mokre
2. zawsze przed spaniem piję piwko z butelki

to teraz ja zadam zagadki!
1. zrobiłam dzisiaj na spacerze siusiu a nie miałam pieluszki tylko białe majtki i zrobiłam tak dużo siku że całe majtki zrobiły się mokre
2. zawsze przed spaniem piję piwko z butelki
Prawda 😎
Prawda 😀
Prawda 😀
Prawda
Fałsz
Fałsz
1. Fałsz
2. Fałsz