Diaper League 2.0
Odp: Diaper League 2.0
Czas na mecz nr 12. Zostajemy jeszcze w okresie eliminacji do Mś. Dziś proponuję wycieczkę do Kijowa:
Mecz nr 12.
09.10.2017 godz. 20:45 Kijów, NSC Stadion Olimpijski
[size=12pt]UKRAINA - CHORWACJA[/size]
Obie drużyny walczą o udział w barażach. Większe szanse bukmacherzy dają Chorwatom, którym wystarczy remis. Taki też wynik typuję. Mój typ: 1:1.
Pytanie bonusowe: Czy obie drużyny zakończą mecz w pełnych składach? Moja odpowiedź - nie korzystam z bonusa.
Mecz nr 12.
09.10.2017 godz. 20:45 Kijów, NSC Stadion Olimpijski
[size=12pt]UKRAINA - CHORWACJA[/size]
Obie drużyny walczą o udział w barażach. Większe szanse bukmacherzy dają Chorwatom, którym wystarczy remis. Taki też wynik typuję. Mój typ: 1:1.
Pytanie bonusowe: Czy obie drużyny zakończą mecz w pełnych składach? Moja odpowiedź - nie korzystam z bonusa.
Mój typ: 2:1
Sądzę, że Szewczenko i spółka nie wypuszczą takiej okazji przed własną publicznością.
Ponadto Chorwaci, choć zawsze groźni, to jednak są na fali kryzysu. Cztery punkty w czterech meczach mówią same za siebie.
Pytanie bonusowe odpuszczam, bo może być czerwono.
Sądzę, że Szewczenko i spółka nie wypuszczą takiej okazji przed własną publicznością.
Ponadto Chorwaci, choć zawsze groźni, to jednak są na fali kryzysu. Cztery punkty w czterech meczach mówią same za siebie.
Pytanie bonusowe odpuszczam, bo może być czerwono.
Póki co, w naszym meczu nic się nie dzieje. 51 minuta i 0:0, a nawet ani jednej żółtej kartki. Wygląda na to, że Ukraina pogodziła się z losem i do baraży wchodzą Chorwaci.
Nikt się z losem nie pogodził. Ukraina trafi ☺
Oglądam Walia - Irlandia, niespodzianka! 0:1!
[quote author=pawelek link=topic=51.msg1145#msg1145 date=1507579184]
[/quote]
Chorwacja przez godzinę nie oddała ani jednego celnego strzału na bramkę Pyatova, więc jeśli ktoś ma trafic to faktycznie Ukraina. Czego bym nawet sobie życzył. Ale i tak myślę, że to Chorwaci zagrają o Mundial...
[/quote]
Chorwacja przez godzinę nie oddała ani jednego celnego strzału na bramkę Pyatova, więc jeśli ktoś ma trafic to faktycznie Ukraina. Czego bym nawet sobie życzył. Ale i tak myślę, że to Chorwaci zagrają o Mundial...
No i mamy gola dla... Chorwacji. W 62' trafił Andrei Kramaric. Pierwszy strzał w światło bramki i pozamiatane...
Szkoda, bo nie darzę sympatią Chorwatów. Ale raczej tak jak mówisz - pozamiatane.
A Morfeusz tego nie grał? 😨
[quote author=pawelek link=topic=51.msg1158#msg1158 date=1507580041]
[/quote]
Ano - nie.
[/quote]
Ano - nie.