Prawda czy fałsz
Odp: Prawda czy fałsz
[quote author=pawelek link=topic=66.msg1391#msg1391 date=1508083011]
Kamilko, zasady są takie, że ten kto poprawnie odpowie na pytania to zadaje zagadki. Teraz kolej mirusa.
Znowu nabroiłaś i za karę będziesz siedzieć przez godzinę na taborecie z którego wystaje sto gwoździ! I to bez pieluchy, z gołym tyłkiem! 😛
[/quote]
Sam sobie siedź na gwoździach!!! ;D ;D
Kamilko, zasady są takie, że ten kto poprawnie odpowie na pytania to zadaje zagadki. Teraz kolej mirusa.
Znowu nabroiłaś i za karę będziesz siedzieć przez godzinę na taborecie z którego wystaje sto gwoździ! I to bez pieluchy, z gołym tyłkiem! 😛
[/quote]
Sam sobie siedź na gwoździach!!! ;D ;D
To odpowiadamy na pytanie Kamilki. Ja stawiam: fałsz i prawda.
Maya zgadła bo zrobiłam w pieluszkę w kościele bo siedziałam tak długo i było mi zimno i czułam, że chcę siusiu ale nie mogłam powiedzieć mamie bo siedziałam w innej ławce i chciało mi się później mocno i już potem siusiu poleciało.
A chłopaka nie miałam jeszcze nigdy :-\
A chłopaka nie miałam jeszcze nigdy :-\
No dobrze, to skoro odgadłam to teraz ja zadam kilka pytań :
1. Mój chłopak nie wie o tym że jestem ABDL.
2. Jestem blondynką.
Ciekawe kto odpowie poprawnie...
1. Mój chłopak nie wie o tym że jestem ABDL.
2. Jestem blondynką.
Ciekawe kto odpowie poprawnie...
1. Masz chłopaka? : o Fałsz
2. Prawda
2. Prawda
1. Prawda
2. Prawda
2. Prawda
Czemu już się nie bawimy w tą zabawę?
[quote author=kamilka link=topic=66.msg1935#msg1935 date=1513103983]
[/quote]
Możemy się bawić. Jeśli chcesz to zadaj pytania.
[/quote]
Możemy się bawić. Jeśli chcesz to zadaj pytania.
Dobrze
to zadam dwa pytania.
1.Wczoraj cały dzień chodziłam po domu bez pieluszki. Mama założyła mi takie kolorowe majtki i w środek na kaczuszkę włożyła podpaskę taką jak noszą dorosłe panie gdy są chore (chyba wiecie). I pół dnia nie zrobiłam siusiu bo cztery albo pięć razy mama prowadziła mnie do łazienki. Dopiero po obiedzie nasikałam do tej podpaski ale za dużo bo majteczki też miałam mokre. Ale pieluszkę dostałam dopiero jak szłam spać po obiedzie a potem znowu mama mi włożyła samą podpaskę i więcej nie zrobiłam siusiu do niej bo chodziłam do łazienki.
2.Od mikołaja dostałam na święta taką dużą fajną lalę, której jeszcze nie miałam, dużo słodyczy i takie fajne książki zgadywanki.
No zgadnijcie

1.Wczoraj cały dzień chodziłam po domu bez pieluszki. Mama założyła mi takie kolorowe majtki i w środek na kaczuszkę włożyła podpaskę taką jak noszą dorosłe panie gdy są chore (chyba wiecie). I pół dnia nie zrobiłam siusiu bo cztery albo pięć razy mama prowadziła mnie do łazienki. Dopiero po obiedzie nasikałam do tej podpaski ale za dużo bo majteczki też miałam mokre. Ale pieluszkę dostałam dopiero jak szłam spać po obiedzie a potem znowu mama mi włożyła samą podpaskę i więcej nie zrobiłam siusiu do niej bo chodziłam do łazienki.
2.Od mikołaja dostałam na święta taką dużą fajną lalę, której jeszcze nie miałam, dużo słodyczy i takie fajne książki zgadywanki.
No zgadnijcie