jestem kamilka

Zanim zaczniesz pisać napisz kilka słów o sobie
wether

Odp: jestem kamilka

Post autor: wether »

Kamilko a może pokażesz się w majteczkach a bez pieluchy?
kamilka

Post autor: kamilka »

Tak to prawda bo ja nie jestem abdl bo już wszystko wiem. Abdl jest wtedy jak ktoś lubi pieluszki a ja niecierpię pieluszki bo są głupie i się źle chodzi. Ale jestem chora i moja mama wszystko mi wytłumaczyła. Dopóki będę chora to będę mieć pieluszkę bo gdybym nasiusiała albo zrobiła ee do samych majteczek to wszyscy by się mogli śmiać bo to jest wstyd. A jak jest pieluszka to nikt nie zauważy gdy nasiusiam. A dydy mam od urodzenia bo ja mało mówię i mi pomaga w chorobie gdy jestem smutna albo idę spać to wtedy mogę mieć dydy. Kiedyś jak byłam mała to nosiłam dydy ciągle ale potem mama i pani lekarka powiedziała, że już jestem za duża i nie powinnam nosić dydy ciągle bo inni mogą się że mnie śmiać bo nie wiedzą, że jestem chora.
Manowar

Post autor: Manowar »

Tylko z jednym się nie mogę zgodzić: jeśli ktoś śmieje się bo inny się zsiusiał to źle świadczy o śmiejącym się. Raczej ludzie dyskretnie się odwracają i starają się tego nie widzieć. Oczywiście są i złe wyjątki.
kamilka

To prawda, nieładnie się śmiać jak ktoś jest chory ale kiedyś ciocia mi opowiadała, że ludzie tacy są. Lubią się śmiać z innych dopóki sami nie zachorują.  :-\  ale ze mnie nikt się nie śmieje. Raz tylko kuzynki się ze mnie śmiały na wakacjach jak chodzilyśmy na spacer z psiakiem, że  mam pieluszki w leginsach. Ale ciocia je wyzwała i powiedziała,  że to nie pieluszki tylko mam wystający brzuszek ale i tak nie uwierzyły bo się śmiały i mnie klepały w tyłek.  :-\
Manowar

Post autor: Manowar »

[quote author=kamilka link=topic=76.msg2007#msg2007 date=1515237667]
To prawda, nieładnie się śmiać jak ktoś jest chory ale kiedyś ciocia mi opowiadała, że ludzie tacy są.
[/quote]

Są. Na szczęście nie wszyscy a nawet nie większość.
pawelek

Post autor: pawelek »

No proszę, nawet Kamilka uważa,  że chodzenie w majteczkach to nic złego. Ja też na plaży widziałem dziewczyny w majtkach i nie ma w tym nic złego. A w katalogach z bielizną jest pełno modelek, które pokazują majteczki.
Awatar użytkownika
old_szmugglarz
Kontakt:

Post autor: old_szmugglarz »

Co jest złego w chodzeniu w majteczkach?
Jak pisała Kamilka to przecież naturalne. Szczególnie latem na plaży gdzie praktycznie wszyscy tak chodzą.
Ehh. Niektórzy trochę histeryzują :P
kamilka

[quote author=wether link=topic=76.msg1981#msg1981 date=1514913751]
Kamilko a może pokażesz się w majteczkach a bez pieluchy?
[/quote]

Wkleiłam zdjęcie w dziale ze zdjęciami w samych majtkach tylko troszkę pieluszka wystaje ale mało  :)
ODPOWIEDZ