Dobry wieczór,
witam wszystkich niezwykle gorąco i jak najserdeczniej.
Przede wszystkim, pragnę równie gorąco i jak najserdeczniej Podziękować Administracji portalu "Mokra Zabawa",za przyjęcie mojej skromnej osoby do grona jego Użytkowniczek i Użytkowników.Jestem naprawdę bardzo zadowolony z tego faktu.Mam nadzieję, że dzięki temu,dane mi będzie poznać bratnią, siusiającą podobnie jak i ja,do łóżka i w pościel - osobę.Na zakończenie,mam jedno pytanie do Administracji.Otóż, uprzejmie proszę o odpowiedź
czy: w celu ułatwienia w nawiązywaniu kontaktu z innymi Użytkownikami portalu "Mokra Zabawa", można bezpłatnie podawać adres swojej poczty e-mail pod treścią swoich komentarzy ?
Raz jeszcze,uprzejmie proszę Administratora o odpowiedź na powyższe pytanie.
Kończąc z okazji,zbliżającego się Nowego,2024 Roku, pragnę złożyć zarówno,Administracji portalu internetowego "Mokra Zabawa",a także, wszystkim jego Użytkowniczkom i Użytkownikom,moje najserdeczniejsze Życzenia - jak najwięcej Zdrowia, Spełnienia Najskrytszych Marzeń a także wszystkiego,co Najlepsze i Najpiękniejsze.
Pozdrawiam Was ślicznie - Andrzej z Rybnika.
Podziękowania i Życzenia
- old_szmugglarz
- Kontakt:
Re: Podziękowania i Życzenia
Witaj na forum 
Generalnie o ile treść nie będzie naruszać regulaminu to w stopce możesz sobie umieszczać co tam sobie chcesz
Generalnie o ile treść nie będzie naruszać regulaminu to w stopce możesz sobie umieszczać co tam sobie chcesz
GG: 1324900
Mail: szmugglarz@gmail.com
Mail: szmugglarz@gmail.com
Witam gorąco i jak najserdeczniej,
ślicznie dziękuję za udzielenie mi odpowiedzi.
Pozdrawiam zarówno Administratora, jak również
grono jego Współpracowniczek i Współpracowników oraz życzę - Wszelkiej Pomyślności w codziennym życiu.
Andrzej z Rybnika.
ślicznie dziękuję za udzielenie mi odpowiedzi.
Pozdrawiam zarówno Administratora, jak również
grono jego Współpracowniczek i Współpracowników oraz życzę - Wszelkiej Pomyślności w codziennym życiu.
Andrzej z Rybnika.
Hej Andrzej,
Jak tu będziesz to daj ten kontakt do siebie albo napisz do mnie na gg. Do Rybnika mam blisko, chętnie bym się spotkał. Chciałbym Twoje wyrko zobaczyć
Jak tu będziesz to daj ten kontakt do siebie albo napisz do mnie na gg. Do Rybnika mam blisko, chętnie bym się spotkał. Chciałbym Twoje wyrko zobaczyć

Zapraszam na gg
22359897