Kąpiel w ubraniu - irl
Re: Kąpiel w ubraniu
Co za pytanie Water..oczywiście.Miejsca w tym stawie chyba wystarczy.
Wiki..dogadaj się z Waterem,on też z dolnośląskiego i przyjedziecie.A żebyś nie czuła się odosobniona, to może uda Ci się namówić jakąś koleżankę na to szaleństwo i przyjedziecie razem.
- old_szmugglarz
- Kontakt:
@Wiki ja się piszę.
Ale... jestem z Wawy i mam daleko, więc musiałbym mieć 100% pewności że nie jadę na darmo.
Inna kwestia, że nie przepadam za tłumami
W teorii byłyby dwie chętne kobitki, a w praktyce może się okazać że nic z tego nie będzie jak się na nie kilku facetów "rzuci".
Ja jestem chętny ale tylko wtedy, gdy impreza będzie skromna.
Poza tym nie znamy się, więc jest ryzyko, które nie wszyscy są chętni podjąć i ja to rozumiem.
@Wiki jakie ciuchy preferujesz?
Ale... jestem z Wawy i mam daleko, więc musiałbym mieć 100% pewności że nie jadę na darmo.
Inna kwestia, że nie przepadam za tłumami

W teorii byłyby dwie chętne kobitki, a w praktyce może się okazać że nic z tego nie będzie jak się na nie kilku facetów "rzuci".
Ja jestem chętny ale tylko wtedy, gdy impreza będzie skromna.
Poza tym nie znamy się, więc jest ryzyko, które nie wszyscy są chętni podjąć i ja to rozumiem.
@Wiki jakie ciuchy preferujesz?
GG: 1324900
Mail: szmugglarz@gmail.com
Mail: szmugglarz@gmail.com
old_szmugglarz lubię kąpiele w sukience legginsach bluzkach a ty old_szmugglarz w jakich ubraniach? Jak nie chcesz z nami to nie nie zmuszamy nikogo kto chce 

-
Hejka, widzę, że temat się rozkręca. Ja też chętnie dołączę
Jak dla mnie w kilka osób fajnie. Podobnie jak pozostali lubię plener i wanna też spoko. Ubranie to np koszula i jeansy a jak chlodniej to bluza lub kurtka no i oczywiście buty
Też mi się podoba wrzucanie i wskakiwanie 

Hejka Marcin jedziesz z nami na Mazowsze?
a ile macie lat panowie tak właściwie? 

-
Cześć Wiki
Chętnie pojadę, a wrzucisz mnie? Ja 36 lat