Kąpiel w ubraniu - irl
- 
				Tobiasz
Re: Kąpiel w ubraniu
Nie no każdy indywidualnie.Przecież się nie zjedziemy...Mimo poprawy pogody ja chyba odpuszczę. Już raz się na tym przejechałem.Czas czekać do wiosny...

- 
				Water #7
Szkoda że nie wszyscy razem  Mam nadzieję że chociaż ten lany poniedziałek zrobimy razem
 Mam nadzieję że chociaż ten lany poniedziałek zrobimy razem  chyba że uda się jeszcze teraz w jesień zrobić kąpiel wszyscy razem
 chyba że uda się jeszcze teraz w jesień zrobić kąpiel wszyscy razem 

Mam nadzieję że chociaż ten lany poniedziałek zrobimy razem
 Mam nadzieję że chociaż ten lany poniedziałek zrobimy razem  chyba że uda się jeszcze teraz w jesień zrobić kąpiel wszyscy razem
 chyba że uda się jeszcze teraz w jesień zrobić kąpiel wszyscy razem 
- 
				Tom91

Czy są tutaj chcętnie dziewczyny, by poznać się? Szukam poważnej relacji, ale pasja kąpieli w ubraniu chciałbym się dzielić, chętnie popisze tu albo podam maila, ale jeśli pisze w złym miejscu to mi wybaczcie i pokierujcie 

Ogólnie jestem ze Śląska, z Gliwic, jest tu ktokolwiek z okolic? Może jeszcze się dowiem, że są spotkania gdzieś tu blisko a ja nawet nic o nich nie wiem? 

- 
				Tobiasz
Hej Tom..ochlonels?  .Jest nas tu kilku,a le o dziewczynach zapomnij raczej.Z tym zawsze jest problem. Też chcę poznać od dawna..i nic.
 .Jest nas tu kilku,a le o dziewczynach zapomnij raczej.Z tym zawsze jest problem. Też chcę poznać od dawna..i nic.

.Jest nas tu kilku,a le o dziewczynach zapomnij raczej.Z tym zawsze jest problem. Też chcę poznać od dawna..i nic.
 .Jest nas tu kilku,a le o dziewczynach zapomnij raczej.Z tym zawsze jest problem. Też chcę poznać od dawna..i nic.- 
				Water #7
Ziomeczki spokojnie znajdą się jakieś dziewczyny ze spokojem  Tom w jakich ciuchach się kąpiesz bo tu panowie przeważnie w jeansach i jakiś bluzkach
 Tom w jakich ciuchach się kąpiesz bo tu panowie przeważnie w jeansach i jakiś bluzkach 

Tom w jakich ciuchach się kąpiesz bo tu panowie przeważnie w jeansach i jakiś bluzkach
- 
				Tobiasz
Water#7..jak ja Cię lubię za ten optymizm..Znajdą się jakieś dziewczyny. .trzyma Cię za słowo  

- 
				Tobiasz
Dziewczyny, była która odważna skąpać się tej jesieni? W plenerze oczywiście..

- 
				Water #7
No Tobiasz trzeba być optymistą  Ja mam nadziję że do lanego poniedziałku wszyscy się zbierzemy
 Ja mam nadziję że do lanego poniedziałku wszyscy się zbierzemy