Kąpiel w ubraniu - irl
Re: Kąpiel w ubraniu - irl
Przecież Water był...Wpadnijcie na grupę na fb. Kąpiel w ubraniu. No chyba że tam jesteście.
Tobiasz co to jest za grupa? Tam dodajecie jakieś zdjęcia filmy? 

No tak jak napisałem..Kąpiel w ubraniu,tak się nazywa ta grupa.Wrzucane są tam zdj.filmy, może nie własne ale z netu..Zapraszam..
Tobiasz a ty tam jesteś? i z tego co słyszałam to tylko zdjęcia kobiet dodają to trchę słabo że panów nie i że zdjęcia z neta jakby członkowie nie mogli robić swoich zdjęć i filmów? Pewnie wszyscy się boją?
Dziwna ta grupa ty tam jesteś Tobi? 

Ale co tam jest na tej grupie same zdjęcia mktych kobiet a facetów nie ma? i zdjęcia kobiet z interentu myślałam że członkowie tej grupy będą dodawać zdjęcia i filmy? A po za tym czemu ciebie tam nie ma Tobi? 

I się skończyła grupa
szkoda było tyle ludzi tu a teraz nie ma już nikogo
eh co zrobić 

-
- Kontakt:
A ja właśnie dołączyłem, mam swojego Yt z kilkoma filmikami jak się taplam w butach
@PuddleDave jak kogoś ciekawi- zapraszam
@PuddleDave jak kogoś ciekawi- zapraszam
Dave Hornitz a nagrasz więcej filmików na yt? Może w białych butach niebieskie jeansy? I z jakich okolic jesteś? I wpadasz na Lany Poniedziałek do Łodzisk?
-
- Kontakt:
Jestem z najbliższych okolic Poznania, a gdzie te Łodziska są? Co do Yt, ponagrywam jak znajdę czas i dobrą pogodę, teraz trochę zimnoWater #7 pisze: ↑15 października 2023, 17:50 - ndz Dave Hornitz a nagrasz więcej filmików na yt? Może w białych butach niebieskie jeansy? I z jakich okolic jesteś? I wpadasz na Lany Poniedziałek do Łodzisk?