Co robicie?
Odp: Co robicie?
Byłam dzisiaj z rodzicami u babci ale już wróciłam. Teraz leżę sobie na moim tapczanie i przeglądam forum.
A ja teraz biorę się za obieranie pyrek na obiad. Pyrki czyli po waszemu ziemniaki 😜 a popołudniu będę czekał na mecz kolejorza, dzisiaj mecz z Legiuchną na Bułgarskiej. Znowu dostaniemy w klapy?
[quote author=pawelek link=topic=78.msg804#msg804 date=1506851251]
A ja teraz biorę się za obieranie pyrek na obiad. Pyrki czyli po waszemu ziemniaki 😜
[/quote]
Po naszymu to kartofle.
A ja dopiero wstałem, a właściwie to za dużo powiedziane, bo jeszcze leżę. ;P
A ja teraz biorę się za obieranie pyrek na obiad. Pyrki czyli po waszemu ziemniaki 😜
[/quote]
Po naszymu to kartofle.
A ja dopiero wstałem, a właściwie to za dużo powiedziane, bo jeszcze leżę. ;P
ja byłam z rodzicami w kościele a teraz mama leży, tata coś robi w garażu a ja sobie leżę
a niedługo będę jadła pizzę 

Smakowała pizza? Ja też po obiadku. Leżę bykiem i odpoczywam. Zbieram siły na kolejny tydzień w pracy. 😞
[quote author=pawelek link=topic=78.msg819#msg819 date=1506865608]
Smakowała pizza?
[/quote]
tak była pyyyyszna! z szyneczką
a teraz sobie siedzę na forum ale niedługo pójdę spać a potem znowu będę 
Smakowała pizza?
[/quote]
tak była pyyyyszna! z szyneczką

Też dzisiaj jadłem pizzę.
A jutro do roboty...
A jutro do roboty...
Ja właśnie przyszedłem z pracy, poszedłem na balkon zajarać i w końcu wysikałem się w spodnie... 
W końcu po całym dniu bieganiu do kibla człowiek może się rozluźnić.
A teraz to wiecie, co będę robił w tych posikanych boxach. ;]

W końcu po całym dniu bieganiu do kibla człowiek może się rozluźnić.

[quote author=mirus90 link=topic=78.msg864#msg864 date=1506963446]
[/quote]
Jak nie wiem 😨 oświeć mnie? Chyba nie będziesz biegać po osiedlu i straszyć mokrą plamą na gaciach babcie idące na wieczorną mszę? 😀
[/quote]
Jak nie wiem 😨 oświeć mnie? Chyba nie będziesz biegać po osiedlu i straszyć mokrą plamą na gaciach babcie idące na wieczorną mszę? 😀
[quote author=pawelek link=topic=78.msg867#msg867 date=1506964149]
[/quote]
Nie, łażenie po osiedlu to w późniejszych godzinach raczej, ze względu właśnie na te babcie.
[/quote]
Nie, łażenie po osiedlu to w późniejszych godzinach raczej, ze względu właśnie na te babcie.